© Copyright foodtruckhaccp.nl | powered by GreenApples
START
De HACCP APP wordt standaard opgeleverd met basis stamgegevens zoals: Hygiëne Planning items - per frequentie Opslag items Processen Producten Productgroepen
Start met de basis stamgegevens
STAMGEGEVENS
Voordat je met de applicatie begint loop je eerst door de geleverde basis stamgegevens. Pas de gegevens aan aan je eigen situatie… Je kunt verwijderen, bewerken en toevoegen! Log in met je accountgegevens en ga dan naar: MENU\Stamgegevens Tijdens het registreren maak je gebruik van selectievelden waar je de ingevoerde stamgegevens kunt selecteren…
Twee voorbeelden van formulieren met selectievelden!
RELATIES
Voeg relaties toe. Geef bij ‘Ontvangsten leverancier’ aan of het een relatie is die bij de Ontvangsten registratie geselecteerd moet kunnen worden. (Dan dus Ja) !! Verder kun je de NAW gegevens vastleggen en nog veel meer. Je hebt deze informatie dan ook overal op je smartphone tot je beschikking…
NIET VERGETEN - TODO
Voeg Niet Vergeten toe. Bepaal je eigen categorieën. Klik in de lijst met To-Do’s op het status veld en wijzig de status. De Niet Vergeten lijst wordt geleverd met drie Tabs t.w.: To-Do Afgewerkt All
Tijdens het toevoegen van een nieuwe to-do kun je een nieuwe categorie toevoegen!!
WIKI
Voeg Wiki items toe. KLIK IN HET MENU OP Wiki! Hier vind je alle door je zelf vastgelegde ‘weetjes’…. Je kunt eventueel filteren op categorie!
HYGIENE
Hygiëne items worden onderhouden/schoongemaakt. Ieder item heeft een eigen frequentie: dagelijks , wekelijks, maandelijks of per kwartaal onderhoud... Het datum veld is wit als, bij dagelijkse items, de huidige datum wordt getoond. Is het onderhoud die dag nog niet gedaan dan dan is het datumveld rood...
HYGIENE ITEM INFO
Bij een hygiëne item kun je veel informatie plaatsen. Ga naar MENU\Stamgegevens\Hygiëne Planning Items en plaats per item de noodzakelijke informatie. tekst upload een plaatje/foto/document met informatie die geraadpleegt kan worden... weblink (naar een website met info)
TEMP CONTROLE OPSLAG
Bij temperatuur & opslag zie je direct wanneer je voor het laatst de temperatuur van een apparaat hebt gecontroleerd.
OPSLAG APPARATEN TEMP
Je kunt de temperatuur van ieder apparaat controleren en vastleggen... Voor de voedselveiligheid is 'goed werkende apparatuur' wel van heel groot belang. Dus geregeld controleren is een must!!
START
De HACCP APP wordt standaard opgeleverd met basis stamgegevens zoals: Hygiëne Planning items - per frequentie Opslag items Processen Producten Productgroepen
Start met de basis stamgegevens
STAMGEGEVENS
Voordat je met de applicatie begint loop je eerst door de geleverde basis stamgegevens. Pas de gegevens aan aan je eigen situatie… Je kunt verwijderen, bewerken en toevoegen! Log in met je accountgegevens en ga dan naar: MENU\Stamgegevens Tijdens het registreren maak je gebruik van selectievelden waar je de ingevoerde stamgegevens kunt selecteren…
Twee voorbeelden van formulieren met selectievelden!
RELATIES
Voeg relaties toe. Geef bij ‘Ontvangsten leverancier’ aan of het een relatie is die bij de Ontvangsten registratie geselecteerd moet kunnen worden. (Dan dus Ja) !! Verder kun je de NAW gegevens vastleggen en nog veel meer. Je hebt deze informatie dan ook overal op je smartphone tot je beschikking…
NIET VERGETEN - TODO
Voeg Niet Vergeten toe. Bepaal je eigen categorieën. Klik in de lijst met To-Do’s op het status veld en wijzig de status. De Niet Vergeten lijst wordt geleverd met drie Tabs t.w.: To-Do Afgewerkt All
Tijdens het toevoegen van een nieuwe to-do kun je een nieuwe categorie toevoegen!!
WIKI
Voeg Wiki items toe. KLIK IN HET MENU OP Wiki! Hier vind je alle door je zelf vastgelegde ‘weetjes’…. Je kunt eventueel filteren op categorie!
HYGIENE
Hygiëne items worden onderhouden/schoongemaakt. Ieder item heeft een eigen frequentie: dagelijks , wekelijks, maandelijks of per kwartaal onderhoud... Het datum veld is wit als, bij dagelijkse items, de huidige datum wordt getoond. Is het onderhoud die dag nog niet gedaan dan dan is het datumveld rood...
HYGIENE ITEM INFO
Bij een hygiëne item kun je veel informatie plaatsen. Ga naar MENU\Stamgegevens\Hygiëne Planning Items en plaats per item de noodzakelijke informatie. tekst upload een plaatje/foto/document met informatie die geraadpleegt kan worden... weblink (naar een website met info)
TEMP CONTROLE OPSLAG
Bij temperatuur & opslag zie je direct wanneer je voor het laatst de temperatuur van een apparaat hebt gecontroleerd.
OPSLAG APPARATEN TEMP
Je kunt de temperatuur van ieder apparaat controleren en vastleggen... Voor de voedselveiligheid is 'goed werkende apparatuur' wel van heel groot belang. Dus geregeld controleren is een must!!
© Copyright haccpapp.nl | powered by GreenApples